Welkom bij Recuper Expertise

 

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn? 

 

Of het nu gaat om consultatie bij complexe zorgvragen, professionele ontwikkeltrajecten of expertise bij projecten of vervanging, wij leveren maatwerk met persoonlijke aandacht voor:

 

* Professionals in de zorg

* Bestuurders, directeuren en managers in het publieke (zorg)domein of (internationale) bedrijfsleven

* Expats

* Particulieren

 

Recuper Expertise biedt onafhankelijke expertise. Wij verbinden psychiatrische expertise met het organiseren van de zorg of om te zorgen voor de organisatie. Hiervoor hebben wij het volgende aanbod van diensten.

 

Consultatie

U kunt een (medisch) consult aanvragen voor: diagnostiek en behandeladvies, RM beoordelingen, medicatiebeleid, intercollegiale afstemming of een second opinion. Wij verrichten de consultatie in onze praktijk of op locatie, per telefoon en schriftelijk.

 

Coaching en advies

Met persoonlijke aandacht zetten wij ons in voor individuele cliënten en teams. Wij bieden u hernieuwd perspectief door resultaatgericht te coachen en te adviseren, per telefoon of per e-mail, in onze praktijk of op locatie. Onze dienstverlening is servicegericht en kan discreet. 

 

* Personal coachingstraject: voor (verdere) ontwikkeling en meer regie. 

* Executive coaching: professionele gesprekspartner voor oplossingen en (nieuwe) mogelijkheden.

* Teamcoaching: gericht op vastgelopen teams en teamontwikkeling, interactief en met inbreng van casuïstiek.

* Advies op maat: oplossingsgerichte advisering voor complexe zorgvragen of bij het organiseren van de zorg. 

 

Trainingen en masterclasses

Recuper Expertise biedt trainingen en masterclasses die gericht zijn op het (beter) leren omgaan met mensen met psychiatrische ziektebeelden. Op basis van maatwerk trainen wij uw kennis over deze ziektebeelden, hoe ze bij mensen zijn te herkennen, hun mogelijke bejegening en hoe daarbij hun eventuele agressie is te voorkomen of te reguleren. Daarnaast delen wij onze kennis en ervaring over medicatiebeleid bij psychiatrische ziektebeelden. De trainingen zijn interactief en met inbreng van casuïstiek. De masterclasses zijn altijd met inbreng van een medisch specialist. Onze trainingen en masterclasses zijn individueel te volgen of in teamverband, zowel in onze praktijk als op locatie.

 

Werk en ziekteverzuim

Wanneer u als werknemer (nog) niet verzuimt van uw werk, maar wel psychische klachten ervaart, dan biedt Recuper u coaching en/of behandeling die door uw werkgever betaald kan worden. Uw behandeling kan onderdeel zijn van een coachingstraject. Uw werkgever kan ons vragen om een aanbod op maat. U vindt hier meer informatie over werk en ziekteverzuim.

 

Expats  

U vindt hier informatie over expats. You can find here information about expats. 

 

Particuliere zorg/ zelf betalen of werkgever

U kunt de kosten van behandeling, coaching, training of bijvoorbeeld de afname van een psychologische test, volledig zelf aan ons betalen of dat uw werkgever hiervoor betaalt. Wij maken dan vooraf afspraken met u of uw werkgever over de te verwachten kosten en de betaling ervan. U vindt informatie over onze patiëntenzorg hier.

  

Interim

Onze medewerkers zijn beschikbaar voor tijdelijke inzet, zowel in het publieke (zorg)domein als in het (internationale) bedrijfsleven.

 

Wetenschappelijk onderzoek

Wij verrichten wetenschappelijk onderzoek naar nieuwe inzichten, concepten of producten. Wij doen dit op eigen initiatief en via (deelname aan) externe onderzoeksprojecten. 

 

Algemene voorwaarden

Recuper Expertise werkt op basis van overeenkomst van opdracht. Voor vragen over onze dienstverlening of een offerte kunt u contact opnemen met ons secretariaat 010 452 5545 of per e-mail: secretariaat@recuper.nl. U vindt hier onze Algemene voorwaarden.

 

U vindt hier informatie over onze medewerkers.

U vindt hier informatie over uw privacy.

U vindt hier onze vacatures.

 

Voor vragen kunt u contact opnemen met ons secretariaat.